Simone Ootes
020-6257472
E-mail:
simone.ootes@wanadoo.nl

Amsterdam centrum

leeg (1K)
vogels strand bos lucht

leeg (1K)

Rebalancing

'Rust over heuvels.......... vanuit de hoogte gevallen..........in rozenstruiken verborgen..........in geen toekomstbeeld voorzien..........een vogel denkt niet aan vliegen..........maar doet het'
leeg (1K) Portret Simone Ootes

leeg (1K)

Wat is Rebalancing


Rebalancing gaat ervan uit dat lichaam en geest onlosmakelijk verbonden zijn. Wanneer het lichaam ontspant, ontspant de geest. Wanneeer je het lichaam aanraakt, raak je de geest aan.

Rebalancing is een vorm van lichaamswerk die mensen de mogelijkheid biedt om meer en dieper te leren voelen. Door contact te maken met wat er in het lichaam leeft, kan het denken ontspannen en wordt meer voelbaar en zichtbaar wie je in essentie bent.leeg (1K)

leeg (1K)

Waarom Rebalancing


We zijn ons vaak niet bewuste van (oude) patronen en ideeen die ons doen verkrampen, tot hetmoment dat er klachten ontstaan op lichamelijk en/of psychisch gebied.

Respectvolle aanraking is een middel om te ervaren hoe je 'in je vel' zit. Het is een veilige manier om je innerlijke wereld te onderzoeken. De vastgehouden energie kan weer gaan stromen, er ontstaat contact (bewustzijn), inzicht en acceptatie.

De aanraking nodigt je bovendien uit om op een dieper niveau ontspanning, ontvankelijkheid en stilte te ervaren.
leeg (1K)

De Sessie


Er is een inleidend gesprek waarin je vertelt wat je beweegt en waaraan je wilt werken. Op basis hiervan werken we verder. We gaan hierbij altijd uit van wat het meest actueel is.

> Een sessie duurt anderhalf uur en na vijf sessies olgt een evaluatie.

> Losstaande sessies zijn ook mogelijk.

Bij verschillende verzekeraar worden sessies gedeeltelijk tot geheel vergoed. Voor verder informatie kun je me bellen of mailen. Mijn praktijk is gevestigd in het centrum van Amsterdam.

Bel: 020-6257472 of stuur een E-mail
vogels strand bos lucht